Традиционното обръщение на руския президент Владимир Путин е гледано от минимален брой

...
Традиционното обръщение на руския президент Владимир Путин е гледано от минимален брой
Коментари Харесай

Руснаците загубиха интерес към Путин

Традиционното послание на съветския президент Владимир Путин е гледано от минимален брой руснаци от 2019 година насам, демонстрират данни на Mediascope, представени от РБК.

Рейтингът на новогодишните поздравления на Путин по всички телевизионни канали на 31 декември 2022 година възлиза на 44,6%. Този индикатор отразява броя на жителите, гледали програмата като % от общото население.

Миналата година рейтингът на обръщението на президента за Нова година беше на равнище 45,1%, а през 2020 година 45,5% от руснаците са гледали поздравленията на Путин.

  “Изминалата година, когато Русия стартира война с Украйна, стана рекордьор по брой наложени наказания и надали не основният заточеник на света, сложи основата на бъдещето " за страната. Това беше година на сложни, нужни решения, най-важните стъпки към приемане на цялостен суверенитет за Русия “, сподели Путин.

„ Западът излъга за мира, само че се готви за експанзия. И през днешния ден той признава това, към този момент не се смущава, намерено. И те цинично употребяват Украйна и нейния народ, с цел да отслабят и разцепят Русия “, сподели Путин.

За първи път от 20 години президентът организира обръщението си не на фона на стените на Кремъл, а заобиколен от хора, облечени във военни камуфлажи. Путин записа речта си в щаба на Южния боен окръг, заяви представителят Дмитрий Песков.

Mediascope обичайно организира проучвания в огромни градове на Русия с население над 100 000 души. Целевата публика са всички фенове на възраст над четири години.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР